Csarnoképítés a Swedsteel-lel

ACÉLVÁZAS KÖNNYŰSZERKEZETES CSARNOKOK 1.000-TŐL 10.000 M2-IG AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT!

Kérjen ajánlatot!

ACÉLVÁZAS CSARNOKÉPÍTÉS saját, hazai gyártású anyagokkal:

VÁZÁLLÍTÁS
BURKOLATÉPÍTÉS (trapézlemezek, szendvicspanelek)
SZEGÉLYEZÉS, UTÓMUNKÁK
MŰSZAKI TÁMOGATÁS az ajánlattól a kész csarnokig
SZAKKIVITELEZÉS, SZAKTERVEZÉS PARTNEREKKEL

Swedsteel - Az egyedi könnyűszerkezetes acélvázas csarnokok hazai specialistája

A könnyűszerkezetes acél csarnokok piacán sikeresen ötvözzük a hagyományokat a modern technológiával. Meghatározó szerepet töltünk be a hazai csarnoképületek megvalósításában komplett csarnokként és komponens (Z-C gerendák, burkolatok) beszállítóként.

Alapértékeink a minőség, a magas mérnöki hozzáadott érték és a partnerség.

Igazi nagy előnyünk, hogy csarnokaink mind egyediek, testreszabottak. Mindig az ügyfélnek, az épületében tervezett funkciónak való maximális megfelelés a legfontosabb célunk, és hogy ezt műszakilag optimalizált és gazdaságos megoldással valósítsuk meg.

KÉRJEN AJÁNLATOT ÉS VEGYE IGÉNYBE
MŰSZAKI TÁMOGATÁSUNKAT MOST!

Tudjon meg többet a Swedsteel acélcsarnokokról!

Az acélcsarnokokról

Bármilyen épületről is legyen szó, létrejöttének a célja mindig valamilyen emberi tevékenység igényeinek a kiszolgálása. Az épület alapvető feladata az, hogy teret biztosítson a különböző gazdasági, ipari, kereskedelmi, lakossági és egyéb más tevékenységek számára, ebből kifolyólag a funkcionális és technológiai követelmények döntően meghatározzák kialakítását. Az épületek tervezése során törekedni kell arra, hogy az épületszerkezeti kialakítás a legnagyobb hatásfokkal elégítsék ki a benne zajló tevékenység igényeit, így nagyon fontos a megvalósulás folyamata során a különböző szakmakörök közötti folyamatos kommunikáció és együttműködés.

Egy termelési folyamat minősége, hatékonysága és gazdasági megtérülése akkor a legmagasabb fokú, ha az épület és a benne zajló tevékenység egy jól működő, logikusan összehangolt rendszert alkot. Minden funkció, minden tevékenység más-más igényeket állít az épületeivel szemben. Hiába működik egy technológiai folyamat tökéletes gépezetként, ha az azt körülvevő épület nem nyújtja a legoptimálisabb körülményeket számára. Ebből kifolyólag nagyon fontos, hogy a funkciók állította követelményeket figyelembe vegyük az épület megalkotása során. Ilyen alapvető igények pl.: a megfelelő alaprajzi kialakítás, szükséges belmagasság, szerkezeti elemek távolsága, hőszigetelő képesség, átszellőztetett vagy légzárt helyiségek, vízelvezetés módja, stb…

Ezen kívül meg kell fontolni, hogy milyen típusú épületrendszert, milyen alapanyagok felhasználásával kívánunk létrehozni, mivel ezek a tényezők a beruházás költségeit és a kivitelezési időt nagymértékben befolyásolják.

Az acél könnyűszerkezetes épületrendszerek számos előnnyel rendelkeznek. A szerkezeti rendszer elemei méretpontosan előgyártottak, így szerelésük kevesebb helyszíni munkát és időt igényel. A milliméter pontosságú előregyártás lehetővé teszi az igénybevételeknek leginkább megfelelő, gazdaságos szerkezet tervezését. Az acél alapanyag a nagy szilárdságának, megbízható anyagminőségének és kis önsúlyának köszönhetően nagy nyílásközök áthidalását, magas szintszámok létrehozását, azaz optimális szerkezeti rendszer kialakítását eredményezi. Ezen kívül nagy előny, hogy az acél könnyűszerkezetes épületrendszerek egyszerűen megerősíthetőek, bővíthetőek, illetve elbonthatóak.

Ahogyan az előző pontokban is említetésre került, nagyon fontos az épület és a benne helyet foglaló technológia szoros együttműködése. Ebből kifolyólag a következő bekezdésekben csoportosítjuk a különböző épülettípusokat és azok legjellemzőbb szerkezeti kialakításait az alapvetőbb mezőgazdasági és ipari tevékenységek, funkciók igényeihez igazodva.

Az ipari csarnokokról

Az ipari szektorban végzett tevékenységek és azok technológiái különböző típusúak lehetnek. Az ipari épületekben többnyire termelési, gyártási, szerelési és raktározási folyamatok zajlanak. A mezőgazdasági épületekkel ellentétben az ipari épületek nagyobb létszámú emberei tartózkodásra is teret nyújtanak. Gyakran készül az alapvető ipari tevékenységnek helyet szolgáló csarnoképület mellé olyan kisebb „fejépület”, amelyben a különböző szociális, étkező vagy irodahelyiségek találhatóak. Előfordul az is, hogy ezek a funkciók magában az ipari csarnoképületben kerülnek kialakításra.

MIT TUD A SWEDSTEEL CSARNOK?

BIZTONSÁG

A minőségi alapanyagok, a hazai gyártás, az átgondolt kialakítások, a gondosan megtervezett rendszer révén az épület biztonsággal tudja kiszolgálni a kívánt funkciót hosszú évtizedekre

TARTÓSSÁG

Prémium minőség – akár az alapanyagot, akár a gyártástechnológiát, akár a kapcsolódó szolgáltatásokat tekintve – garantáltan gondmentes használat, könnyű fenntatás és üzemeltetés

GYORS MEGVALÓSÍTÁS

A magas előregyártottsági szint és a száraz csavarkapcsolatos technológia egyszerűsítik és gyorsítják a helyszíni szerelést. Az acél szilárd, de fajlagosan súlya alacsony, ami az építési helyszínre történő szállítást és a szerelést is megkönnyíti, gazdaságossá teszi.

MINŐSÉGI, ESZTÉTIKUS MEGJELENÉS

Burkolati rendszerek széles profil- és színválasztéka hazai gyártással: a hőszigetelt, színes bevonatos szendvicspaneltől a hőszigetelés nélküli trapéz- és szinuszlemezig nagy kínálattal

RUGALMAS, CÉLSZERŰ KIALAKÍTÁS

Swedsteel rendszereinek legnagyobb előnye a szabad tervezhetősége, egyedisége, így minden körülményre (funkció, méretek, telek adottságok, előírások, követelmények figyelembevételével) kiváló testreszabott megoldás

NYUGALOM, GONDMENTES ÉPÍTÉS

Beruházó-Gyártó-Tervező-Kivitelező: szoros csapatmunka a kezdettől az átadásig, ezáltal hatékonyság, műszaki és anyagi gazdaságosság, problémamegelőzés, gyors megvalósítás

MILYEN IGÉNYEKET SZOLGÁLNAK KI A SWEDSTEEL IPARI CSARNOKOK?

KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÓI CSARNOKOK

Bemutatótermek, összeszerelő vagy javító műhelyek, kisebb térigényű élelmiszeripari üzemek, üzletek, raktárak, mezőgazdasági színek, tárolók, irodák vagy éppen több-beállásos sorgarázsok. Mind olyan épületek, amelyek jellemzően a kis- és közép-vállalkozások („KKV”) praktikus igényeit elégítik ki. A speciális funkciókból, illetve a többnyire korlátozott, csekélyebb mértékű beruházási összegekből fakadó követelményeknek tökéletesen megfelelnek a Swedsteel kis- és középméretű (~250–1500 m2 alapterület közötti), innovatív szerkezeti megoldásokat alkalmazó ún. „KKV csarnokai”.

A KKV épületek általános jellemzői

A kis- és középvállalkozások („KKV” szektor) épületigényei általában több szempontból eltérőek, bizonyos értelemben speciálisabbak, mint a jóval nagyobb méretű csarnokok, ipari létesítmények építését igénylő, jelentős volumenű komplex beruházások. Ide sorolhatjuk például a javító műhelyeket, szervízépületeket, összeszerelő üzemeket, feldolgozó épületeket (hűtőház, savanyító, sajtüzem, stb.).

Természetesen elsősorban a kisebb méretek igénye az, ami meghatározó. Hiszen a kis- és középvállalkozások működése, tevékenysége nemcsak az alkalmazottak kisebb létszámában vagy alacsonyabb pénzügyi összforgalmi mutatókban jelentkezik, hanem a vállalkozáshoz szükséges kiszolgáló épületek mérete is kisebbek, mint a nagyobb cégek, országos kiterjedésű vagy éppen multinacionális vállalatok igényei esetén. Ugyanakkor a KKV szektor csarnoképületeinél igény a minél rövidebb kivitelezési idő, a minél előbbi használatbavétel, egyáltalán a teljes építési folyamat gyors megvalósítása; valamint a funkcionális lehetőségek rugalmassága, hiszen ezeken (is) múlik az induló vagy éppen bővülő vállalkozás sikeressége. Az egyedi építészeti formák, a virtuóz homlokzati megjelenés ritkán jelentkezik igényként, helyette a letisztult, egyszerűbb, gyorsan gyártható, szállítható és kivitelezhető szerkezeti anyagokra és hosszútávon tartós, energiatakarékos megoldásokra van szükség.

KKV épületek általános jellemzői:

 • Az épületek alapterülete jellemzően 250-1500m2 között mozog.
 • A tetőforma többnyire nyeregtetős kialakítású, 7.00-15.00fok közötti hajlásszöggel.
 • Az épület a főtartó keretállások hosszirányú egymásután sorolásával jön létre.
 • A jellemző épületméret 7.00.00-15.00m x 20.00-100.00m
 • Ha a technológia nem határozza meg a főtartó keretállások kiosztásának távolságát, akkor a fesztáv függvényében az optimálisan alkalmazott keretállás távolságok kb.: 4.00-6.00m.
 • Az épületek általános vállmagassága kb.: 4.00-6.00m.
 • A főtartószerkezeti rendszer többnyire „I” tartós oszlop és gerenda. Ha nincs különleges igény a szabad belmagasságot tekintve, akkor rácsostartós tetőszerkezet is alkalmazható. Ha a tűzvédelmi követelmények lehetővé teszik, akkor főtartószerkezeti rendszerként alkalmazható hidegen hajlított, tűzihorganyzott acél Z-C profilú gerenda. Ez a súly, a kivitelezési idő és a költségek szempontjából egyaránt előnyös megoldást jelent. Ekkor a főtartószerkezeti rendszer minden egyes eleme (oszlop, gerenda, merevítő rendszer, szelemen- és falvázgerenda rendszer) vékonyfalú Z-C gerendákból áll. Ezzel a szerkezeti kialakítással jellemzően az 5.00-18.00m fesztávú épületek valósíthatóak meg gazdaságosan.

Attól függően, hogy milyen funkció kap helyet az épületben, különböző típusú burkolati rendszer alkalmazható. Ha nincs hőszigetelt beltérre igény, akkor Z-C tetőszelemen- és falvázgerenda rendszeren helyezkedik el a trapézlemez tető- és falburkolat. Temperált vagy hőszigetelt épület esetén szendvicspanel a burkolati rendszer. A különböző tűzvédelmi és hőtechnikai követelményekhez igazodva letérő vastagságú és hőszigetelő anyag (PUR-, PIRhab, kőzet-, vagy üveggyapot) töltetű panel alkalmazható.

MAGASRAKTÁRAK

A raktározási célú épületekben többnyire nem folyik közvetlen termelési tevékenység, hanem különböző alapanyagok, félkész- illetve készterméket tárolása történik. Gyakran a rendelkezésre álló telekméret miatt nincs lehetőség az épület vízszintes befoglaló méreteit a kívánt módon megvalósítani. Ekkor az épület magassági méreteinek növelésével érhető el az igényelt raktározási térfogat.

A magasraktárak általános jellemzői

 • Az ilyen típusú raktárépületekben az anyagok, termékek tárolása olyan ipari polcrendszereken történik, amelyek nagy épületbelmagasságot követelnek. Ebből kifolyólag a jellemző vállmagasság 7.00-12.00m között mozog.
 • Az épület befoglaló mérete több ezer négyzetméter is lehet.
 • Mivel nagy jelentőségű a szabad belmagasság biztosítása, ezért az épületek főtartógerendái nem rácsostartós kialakításúak. A gerenda a fesztáv függvényében melegen hengerelt vagy változó gerincmagassági hegesztett „I” szelvény.
 • Ha a fesztáv méretet túl nagy ahhoz, hogy nyeregtetős kialakítással készüljön a tető, akkor kisebb hajlásszögű (2.00-4.00fokos) lapostetős lesz az épület. Ekkor teherhordó magasbordás trapézlemez kerül a főtartó gerendákra fektetve és arra készül el a „lágyfedéses” tetőrétegrend.
 • Attól függően, hogy mit raktároznak az épületben, különböző típusú burkolati rendszer alkalmazható. Ha nincs hőszigetelt beltérre igény, akkor Z-C tetőszelemen- és falvázgerenda rendszeren helyezkedik el a trapézlemez tető- és falburkolat. Temperált vagy hőszigetelt épület esetén szendvicspanel a burkolati rendszer. A panelek lehetnek függőleges vagy vízszintes helyzetben szerelve. Vízszintes elhelyezés esetén nincs szükség falvázgerenda rendszerre. A különböző tűzvédelmi és hőtechnikai követelményekhez igazodva letérő vastagságú és hőszigetelő anyag (PUR-, PIRhab, kőzet-, vagy üveggyapot) töltetű panel alkalmazható.

LOGISZTIKAI CSARNOKOK

A logisztikai épületekben a raktározási tevékenység mellett egyéb más koordináló és szállítmány előkészítési feladat zajlik. A csarnoképület nagy alapterületű, akár több ezer vagy tízezer négyzetméter is lehet. Gyakran a rendelkezésre álló telekméret miatt nincs lehetőség az épület vízszintes befoglaló méreteit a kívánt módon megvalósítani. Ekkor az épület magassági méreteinek növelésével érhető el az igényelt raktározási térfogat. Legtöbbször a fő tevékenységnek helyet szolgáló csarnoképület mellé olyan kisebb „fejépület” készül, amelyben a különböző szociális, étkező vagy irodahelyiségek találhatóak. Előfordul az is, hogy ezek a funkciók magában az ipari csarnoképületben kerülnek kialakításra.

A logisztikai csarnokok általános jellemzői

 • Az ilyen típusú épületek több ezer vagy tízezer négyzetméter alapterülettel is rendelkeznek.
 • Az épületben a raktározáson kívül a termékek szállítmányozásának előkészítése is folyik. Ebből kifolyólag gyakori az épület oldalfalában kialakított, a kamionok fogadására képes dokkoló kapuk létesítése.
 • A jellemző fesztávolság elérheti akár a 30.00-50.00m-t is.
 • Az épület hosszúsága elérheti akár a 100.00-200.00m-es kiterjedést is.
 • Az ilyen típusú raktárépületekben az anyagok, termékek tárolása olyan ipari polcrendszereken történik, amelyek nagy épületbelmagasságot követelnek. Ebből kifolyólag a jellemző vállmagasság 7.00-12.00m között mozog.
 • Ha nagy jelentőségű a szabad belmagasság biztosítása, akkor az épületek főtartógerendái nem lehetnek rácsostartós kialakításúak. A gerenda a fesztáv függvényében melegen hengerelt vagy változó gerincmagassági hegesztett „I” szelvény.
 • Ha a fesztáv méretet túl nagy ahhoz, hogy nyeregtetős kialakítással készüljön a tető, akkor kisebb hajlásszögű (2.00-4.00fokos) lapostetős lesz az épület. Ekkor teherhordó magasbordás trapézlemez kerül a főtartó gerendákra fektetve és arra készül el a „lágyfedéses” tetőrétegrend.
 • Attól függően, hogy mit raktároznak az épületben, különböző típusú burkolati rendszer alkalmazható. Ha nincs hőszigetelt beltérre igény, akkor Z-C tetőszelemen- és falvázgerenda rendszeren helyezkedik el a trapézlemez tető- és falburkolat. Temperált vagy hőszigetelt épület esetén szendvicspanel a burkolati rendszer. A panelek lehetnek függőleges vagy vízszintes helyzetben szerelve. Vízszintes elhelyezés esetén nincs szükség falvázgerenda rendszerre. A különböző tűzvédelmi és hőtechnikai követelményekhez igazodva letérő vastagságú és hőszigetelő anyag (PUR-, PIRhab, kőzet-, vagy üveggyapot) töltetű panel alkalmazható.

GYÁRTÓ- ÉS ÜZEMCSARNOKOK

A termelési tevékenységet folytató vállalkozások számára létesítendő csarnoképületeknél a legfontosabb a gyártási technológia kiszolgálása, támogatása. A könnyűszerkezetes épületek rugalmas alakíthatósága miatt könnyen testreszabhatók, legyen szó akár egy-, akár többszintes épületről. Az alkalmazott technológia határozza meg az épület méreteit, arányait (szabad fesztávolság, szabad belmagasság, épület hosszúság) és befolyással van az épületszerkezeti követelményekre egyaránt (hőszigetelés, hangszigetelés foka, tűzvédelmi követelmények). A gyártástechnológia gyakran igényel nagy tömegű alapanyagok vagy késztermékek mozgatását, ezért sokszor van igény daru (híddaru, forgódaru, bakdaru) telepítésére az épületen belül, amely megint csak erős hatással van az épület- és tartószerkezeti megoldás kiválasztására.

A gyártó- és üzemcsarnokok általános jellemzői

 • Az ilyen típusú épületek méreteit elsősorban a gyártástechnológia típusa, jellege és a gyártógépek mérete határozza meg, jellemzően magas az igény a nagy szabad fesztávolságra, általában 20-25m
 • A technológia, a telepített gépek, valamint a folyamatok specializáltsága a belmagasságot is nagyban meghatározza, a gyártás fajtájától függően 6-12m között változik
 • A Swedsteel csarnokok kerettávolsága minden esetben egyedi számítással történik, optimális kialakításra méretezve, általánosságban a gyártócsarnokok esetén elmondható hogy daruzott esetben 6m, daru nélkül nagy fesztáv esetén 7-9m méretek gazdaságosságak
 • Az ideális tetőhajlás szöge sok szempontból jellemző paraméter. Összefügg az épület globális méreteivel, a csapadék vízelvezetéssel, a tetőfedés vízzáróssági követelményeivel, esztétikai megjelenéssel.
 • Az épület fontos jellemzője a tetőhajlás, amely ipari gyártócsarnok esetén lehet alacsony-, vagy meredekhajlású-, illetve lapostető. A magastetős (alacsony- és meredekhajlású) kialakítás a keretállásokra helyezett másodlagos teherhordó szelemenrendszerből, illetve arra fektetett trapézlemez, vagy szendvicspanel tetőburkolatból épül fel. Míg lapostetők (tetőhajlás 3-5°) esetén vízhatlan csapadékvíz szigetelő tetőfedés szükséges, amely a gyakorlatban legtöbbször felület-folytonosított PVC lágyfedéssel készül
 • Sok esetben a technológia magas zajhatással jár, erre nyújtanak megoldást a speciális kialakítású belső oldali perforációval ellátott termékek, melyek kiemelkedő hangelnyelést biztosítanak (trapézlemez és szendvicspanel termék esetén egyaránt), valamint a magas fajsúlyú kőzet- és üveggyapot töltetű panelek, amelyek a megfelelő hanggátlásért felelnek

KÉRJEN AJÁNLATOT ÉS VEGYE IGÉNYBE
MŰSZAKI TÁMOGATÁSUNKAT MOST!

HOL TART A CSARNOKA MEGVALÓSÍTÁSÁBAN, HOGYAN TOVÁBB?

ÉPÍTTETŐI IGÉNYE MEGVAN, HOGYAN TOVÁBB?

Állunk rendelkezésére a tervezendő és megvalósítandó épület funkciójának megfelelő és optimális kialakítás megtalálásában. Ha már a fő kiindulási adatok (funkció, alaprajzi méret, magasság, hőszigetelési igény, külső megjelenés, belső térelválasztás) megvannak, Swedsteel szaktervező partnereink velünk közösen segítik a pontos kialakításban, először az építési engedélyeztetési folyamatban, későbbi fázisban a kiviteli tervek elkészítésében. Így a megtervezett épület műszaki paraméterei minden igényének megfelelnek majd, és a megvalósítási szakasz zökkenőmentes lesz.

TERVEZŐJE MEGVAN, HOGYAN TOVÁBB?

Felvesszük a kapcsolatot a tervezőjével és a tervek végső elkészítésében szívesen együttműködünk vele, annak érdekében, hogy a csarnok műszakilag megfelelő, könnyen kivitelezhető, és mégis gazdaságos legyen. Az elkészült építési engedélyezési tervek alapján - amely a folyamatos együttműködés révén a legoptimálisabb műszaki paramétereket fogja már eleve tartalmazni – már ki tudjuk dolgozni az épületre az árajánlatunkat, amely ekkorra már a megfelelően meghatározott műszaki tartalom alapján kellő részletezettséggel készül el. Amennyiben ajánlatunk elnyeri tetszését, úgy közösen folytathatjuk tovább a munkát a kiviteli tervezéssel, annak építtetői jóváhagyása után pedig a kivitelezési szakasszal is.

TERVEI ELKÉSZÜLTEK? HOGYAN TOVÁBB?

Ha már engedélyezési tervvel rendelkezik, akkor áttekintjük a terveket, és műszaki javaslatokat teszünk a legmegfelelőbb megoldásokra, hiszen ebben a fázisban még több részletkérdés nyitott. A kitisztázott műszaki tartalom alapján a legnagyobb aprólékossággal elkészítjük az épülete megvalósítására vonatkozó árajánlatunkat. Az ajánlat műszaki tartalma ekkor már a teljes könnyűszerkezetes csarnokra vonatkozóan tartalmazni fog minden felmerülő költséget, igény esetén kivitelezéssel együtt. A kiviteli tervek elkészülte után a kivitelezést Swedsteel szakkivitelezőnk végzi a mi vezetésünkkel, koordinálásunkkal. Az összes acél anyag, szerkezeti elem beszállítását mi ütemezzük saját gyártással, így egy kézben tudhatja épületét.

KÉRJEN AJÁNLATOT ÉS VEGYE IGÉNYBE
MŰSZAKI TÁMOGATÁSUNKAT MOST!

MINEK KÖSZÖNHETŐ A SWEDSTEEL CSARNOKOK KIEMELKEDŐ HASZNÁLATI MINŐSÉGE, MEGBÍZHATÓSÁGA ÉS TARTÓSSÁGA?

PRÉMIUM MINŐSÉGŰ SVÉDACÉL ALAPANYAG

MIÉRT FONTOS A JÓ MINŐSÉGŰ ACÉL?

Tartószerkezetnél ez nem kérdés: az acél minősége alapvetően határozza meg az épületszerkezet teherbírását.
Tető- és falburkolatoknál
kevésbé ismert az acél minőségének szerepe, pedig kifejezetten fontos a tartósság és fizikai ellenálló képesség:
pl. jó, ha a tető lépésálló, és nem ázik be, vagy ha a fal kevésbé sérülékeny, és ellenáll az ütközéseknek, ütődéseknek sérülés nélkül.

IDŐTÁLLÓ HORGANYZÁS

MIÉRT FONTOS A JÓ MINŐSÉGŰ HORGANYZÁS?

A kiváló acél szükséges, de nem elegendő a feltétele a Swedsteel minőségnek: a megfelelő vastagságú horganyréteg teszi teljessé a fizikai tulajdonságokat. A cink:

 • szoros kémiai kapcsolatot létesít az acélmaggal, ezáltal megvédve az acélt az időjárástól
 • biztosítja a korrózióval szembeni ellenállást
 • sérülés esetén „öngyógyító” folyamatot indukál és javítja a sérült felületet  

EXTRA VÉDELMET BIZTOSÍTÓ SZÍNBEVONAT

MIÉRT FONTOS A JÓ MINŐSÉGŰ SZÍNBEVONAT?

A minőség koronája a megfelelő fizikai és esztétikai tulajdonságokkal rendelkező többrétegű színbevonat.
Egyszerre nyújt extra védelmet és biztosít esztétikus megjelenést.
A megfelelő színbevonat jelentős szerepet gyakorol a tartósságra és ellenállóképességre, sőt a széles színválasztéknak köszönhetően mindenki megtalálja az igényeinek és ízlésének megfelelő választást.

HAZAI LEGMODERNEBB GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA

MIÉRT FONTOS A GYÁRTÁSTECHNOLÓGIA?

A gyártástechnológia minőségre gyakorolt hatása egyértelmű: a gyártási precizitás közvetlenül kihat a végtermék minőségére. Kevésbé egyértelmű tény, hogy a gyártástechnológia hatékonysága (korszerűsége) kedvezően hat a termék árára is. Így lehetséges, hogy a drágább alapanyagot felhasználó, magasabb minőséget képviselő Swedsteel termékek mégis versenyképes áron érhetőek el.

RENDSZERSZINTŰ MEGOLDÁSOK

MIÉRT FONTOS A RENDSZERSZINTŰ GONDOLKODÁS?

A csarnokok összetett épületszerkezetek. A kivitelezés költségét és időszükségletét, az épület tartósságát, valamint az épület funkcionális minőségét alapvetően meghatározza, ha annak minden eleme egy 25 éves tapasztalatra támaszkodó rendszerszintű gondolkodás, tervezés és gyártás eredménye. Mindezt pedig rendszerszintű minősítések támasztják alá.

SZÉLESKÖRŰ TERMÉKVÁLASZTÉK

MIÉRT FONTOS A SZÉLESKÖRŰ TERMÉKVÁLASZTÉK?

Ahogy nincs két egyforma üzlet, úgy nincs két egyforma csarnok sem. A különböző vállalkozások funkcionális és esztétikai igényei merőben eltérőek. Ezek az eltérő igények csak széleskörű termékválasztékkal szolgálhatóak ki megfelelő minőségben. Azt is mondhatjuk, hogy minél szélesebb körű a termékválaszték annál inkább a vállalkozásra szabható egy csarnok.

EGYEDI TERVEZÉS

MIÉRT FONTOS A TERVEZÉSBEN VALÓ SEGÍTSÉG?

Ön tudja milyen épületre van szüksége, a tervező az, aki ezt formába önti. Mi, a Swedsteel szaktervezőkkel az optimális műszaki kialakításban, az engedélyeztetési folyamatban, a kiviteli tervek elkészítésében már együtt dolgozunk, így a megvalósítási szakasz zökkenőmentes lesz.

PROFESSZIONÁLIS KIVITELEZÉS

MIÉRT FONTOS A PROFESSZIONÁLIS KIVITELEZÉS?

Hiába a kiváló termék és csarnok, ha a kivitelezést, nem tapasztalt, megbízható csapat végzi. A Swedsteel szakkivitelezői nagy tapasztalattal, nagy számú referenciamunkával bírnak, akikkel Önnek nem lesz semmi nehézsége. Cégünk, mint gyártó-beszállító és kivitelező koordinálja a teljes csarnoképítést és kivitelező partnereinkkel közösen garantáljuk a Swedsteel minőséget.

TELJESKÖRŰ MŰSZAKI TÁMOGATÁS ÉS SZAKTANÁCSADÁS!

MIÉRT FONTOS A MŰSZAKI TÁMOGATÁS?

Ha a tervtől a megvalósításig folyamatos műszaki segítséget kap olyan gyártótól, aki a tervezővel, a kivitelezővel és a saját gyártásával koordinálja és egyezteti a műszaki, technológiai részleteket az Ön csarnokán, akkor biztos, hogy minden információ megfelelő időben a megfelelő helyen lesz, így időt, pénzt spórolható és zökkenőmentes, sikeres csarnokot tudhat magáénak.

KÉRJEN AJÁNLATOT ÉS VEGYE IGÉNYBE
MŰSZAKI TÁMOGATÁSUNKAT MOST!

Referenciák

[[ gallery.title ]]

KÉRJEN ÁRAJÁNLATOT ÉS KOMPLETT MŰSZAKI TANÁCSADÁSSAL SEGÍTÜNK ÖNNEK!

Kötelező mező
Kötelező mező Hibás e-mail cím
Kötelező mező
Kötelező mező Hibás telefonszám
Kötelező mező
Kötelező mező

Kép, vagy tervek csatolása


KÖNNYŰSZERKEZETES ACÉLCSARNOK SPECIALISTA - SWEDSTEEL

A minőség, a partnerség számunkra a legfontosabb szempont. Minőségi termékekkel, minőségi szakmai műszaki támogatással és tapasztalattal, széleskörű szaktervezői és szakkivitelező partnerséggel, akikkel már a kezdeti lépésektől a beruházóval csapatmunkában valósítjuk meg az egyre növekvő számú, legkülönbözőbb funkciójú, méretű csarnokainkat.

EGY FEDÉL ALATT A MINŐSÉGGEL!

Swedsteel-Metecno Kft.
+36 23 806 900 | info@swedsteel.hu
2051 Biatorbágy, Tormásrét utca 11.